09 Wijndoos 80x80x411


3D
7,80 €
Totaal ex. btw / vracht 42,80 €

  • Your individual package is loading. Please wait...
Vanaf 10 St. 7,80 € / St.
Vanaf 25 St. 5,95 € / St.
Vanaf 50 St. 5,25 € / St.
Vanaf 100 St. 3,95 € / St.
Vanaf 250 St. 2,95 € / St.
Vanaf 500 St. 2,65 € / St.
Vanaf 750 St. 2,45 € / St.
Vanaf 1000 St. 2,25 € / St.
Vanaf 1500 St. 1,95 € / St.

Aangepast ontwerp: De wijndoos is speciaal ontworpen om flessen wijn perfect te accommoderen. Met inzetstukken of scheidingswanden biedt de doos een veilige pasvorm voor één of meerdere flessen, waardoor ze stevig op hun plaats blijven tijdens transport.

Stevige constructie: Gemaakt van sterk karton met extra verstevigingen, biedt de wijndoos een uitstekende bescherming tegen schokken en stoten. Het voorkomt breuk, lekkage of beschadiging van de flessen en zorgt ervoor dat ze in optimale staat aankomen.

Presentatie en branding: De wijndoos biedt een professionele en stijlvolle presentatie van uw flessen. U kunt de doos aanpassen met uw eigen branding, zoals uw logo, tekst of afbeeldingen, om een indrukwekkende indruk achter te laten bij uw klanten of ontvangers.

Veilige sluiting: De doos is voorzien van een stevige klepsluiting aan de bovenkant en onderkant , die ervoor zorgt dat de flessen veilig op hun plaats blijven en voorkomt dat de doos per ongeluk opengaat tijdens het transport.

Toepassingsflexibiliteit: Naast het verpakken en verzenden van wijnen, is de Fefco 0211-wijndoos ook geschikt voor het verpakken van andere flessen, zoals champagne, sterke drank, oliën of andere vloeibare producten. Het veelzijdige ontwerp maakt het mogelijk om de doos aan te passen aan de specifieke vereisten van uw producten.

Toepassingen:

Wijnhandel: Ideaal voor wijnhandelaars en wijnmakers om hun producten veilig te verzenden en te presenteren.

Geschenkverpakking: Perfect voor het verpakken van wijnen als geschenk voor speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea, bruiloften of feestdagen.

Evenementen en horeca: Geschikt voor het vervoeren en opslaan van flessen in de evenementen- en horecabranche, zoals cateringservices, restaurants, hotels en wijnbars.